Bekijk hier onder alle beschikbare locaties

Locatie KISSEL, Heerlen

EUREGIOPARK, KERKRADE

HEERLENSEWEG, LANDGRAAF

ONZE LIEVE VROUWENSTRAAT, KERKRADE

EURODE BUSiNESS CENTER - KERKRADE

De beitel, Heerlen

1/3

1/3

1/2

1/2

1/2

1/2

Locatie de Kissel is een aan de euregioweg gelegen tankstation waar vanuit Landgraaf en Heerlen gepasseerd wordt. Vanuit beide regio’s zijn uw reclamedoeken te zien vanuit de auto.

Locatie Euregiopark in Kerkrade is een van de meest centrale rotondes in Parkstad. Drukste toegangsweg naar zowel Landgraaf als Kerkrade vanuit de N281 en A76.

Locatie Heerlenseweg is een verbindingsweg tussen Landgraaf en Heerlen. Uw reclamedoeken hangen op ooghoogte vanuit de auto zichtbaar op het terrein van APS Groep, voorheen Auto AZ.

Locatie onze Lieve Vrouwestraat is gelegen op de parkeerplaats van Jumbo Kerkrade Centrum en Action. Zo’n 35.000 a 40.000 bezoekers per week passeren uw reclamedoek.

Eurode business center is een locatie gelegen op de grens van Kerkrade en Hertzogenrath (Duitsland). U trekt hiermee niet alleen de aandacht van Nederlandse klanten, maar ook de aandacht van eventuele Duitse klanten. Uw reclamedoek op de grens trekt een breder publiek!

Locatie de Beitel is gelegen aan afrit Simpelveld/Kerkrade van de N281. Vanuit het stoplicht bij de afrit is uw reclamedoek direct en groot zichtbaar.

Carboonplein 6

Kerkrade, 6466CX

Tel: 06-26 45 79 75

Openingstijden: 08:00 - 17:00

© 2018 Reclamedoekenparkstad. By Rezomi